Tietosuojakäytäntö

kombatguide.xyz:n tietosuojakäytäntö

kombatguide.xyz ("Me", "Me" tai "Meidän") ylläpitää https://kombatguide.xyz verkkosivustoa ("Palvelu").

Tällä sivulla kerrotaan sinulle käytännöistämme, jotka koskevat henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja luovuttamista, kun käytät palveluitamme, sekä näihin tietoihin liittyvistä valinnoista.

Käytämme tietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän käytännön mukaisesti. Ellei tässä tietosuojakäytännössä toisin määritellä, tässä tietosuojakäytännössä käytetyillä termeillä on sama merkitys kuin käyttöehdoissa, jotka ovat saatavilla osoitteessa https://kombatguide.xyz.

Tietojen kerääminen ja käyttö

Keräämme useita erilaisia tietoja eri tarkoituksiin tarjotaksemme ja parantaaksemme palveluamme sinulle.

Kerätyt tietotyypit

Henkilötiedot

Kun käytät palveluamme, saatamme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, joita voidaan käyttää yhteydenottoon tai tunnistamiseen ("henkilötiedot"). Henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja voivat olla muun muassa seuraavat:

  • Evästeet ja käyttötiedot

Käyttötiedot

Saatamme myös kerätä tietoja siitä, miten palvelua käytetään ("käyttötiedot"). Nämä käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten tietokoneen Internet-protokollaosoite (esim. IP-osoite), selaimen tyyppi, selaimen versio, palvelumme sivut, joilla vierailet, vierailun aika ja päivämäärä, kyseisillä sivuilla vietetty aika, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

Seuranta- ja evästetiedot

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita seurataksemme toimintaa palvelussamme ja säilyttääkseen tiettyjä tietoja.

Evästeet ovat tiedostoja, joissa on pieni määrä tietoa, joka voi sisältää anonyymin yksilöllisen tunnisteen. Evästeet lähetetään selaimeesi verkkosivustolta ja tallennetaan laitteellesi. Seurantatekniikoita ovat myös majakat, tunnisteet ja skriptit, joita käytetään tietojen keräämiseen ja seurantaan sekä palvelumme parantamiseen ja analysointiin.

Voit määrätä selaimesi hylkäämään kaikki evästeet tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et kuitenkaan hyväksy evästeitä, et ehkä pysty käyttämään joitakin palvelumme osia.

Esimerkkejä käyttämistämme evästeistä:

  • Istuntoevästeet. Käytämme istuntoevästejä palvelumme käyttämiseen.
  • Mieltymysevästeet. Käytämme suositusevästeitä muistamaan asetuksesi ja erilaiset asetukset.
  • Turvallisuusevästeet. Käytämme turvallisuusevästejä turvallisuussyistä.

Tietojen käyttö

kombatguide.xyz käyttää kerättyjä tietoja eri tarkoituksiin:

  • Palvelun tarjoaminen ja ylläpito
  • Palvelumme muutoksista ilmoittaminen
  • Jotta voit osallistua palvelumme interaktiivisiin ominaisuuksiin, kun päätät tehdä niin.
  • Asiakaspalvelun ja tuen tarjoaminen
  • Analyysin tai arvokkaiden tietojen antaminen, jotta voimme parantaa palvelua.
  • Palvelun käytön seuranta
  • Teknisten ongelmien havaitseminen, ehkäiseminen ja ratkaiseminen

Tietojen siirto

Tietosi, mukaan lukien henkilötiedot, saatetaan siirtää - ja niitä voidaan ylläpitää - tietokoneisiin, jotka sijaitsevat osavaltiosi, maakuntasi, maasi tai muun valtion lainkäyttöalueen ulkopuolella, jossa tietosuojalainsäädäntö saattaa poiketa sinun lainkäyttöalueesi lainsäädännöstä.

Jos asut Intian ulkopuolella ja päätät antaa meille tietoja, ota huomioon, että siirrämme tiedot, mukaan lukien henkilötiedot, Intiaan ja käsittelemme ne siellä.

Suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön, jota seuraa tällaisten tietojen toimittaminen, on suostumuksesi kyseiseen siirtoon.

kombatguide.xyz ryhtyy kaikkiin kohtuullisesti tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilötietojasi siirretä organisaatioon tai maahan, ellei käytössä ole riittäviä valvontatoimia, mukaan lukien tietojesi ja muiden henkilökohtaisten tietojen turvallisuus.

Tietojen luovuttaminen

Oikeudelliset vaatimukset

kombatguide.xyz voi paljastaa henkilötietojasi hyvässä uskossa, että tällainen toiminta on välttämätöntä:

  • Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen
  • Suojella ja puolustaa kombatguide.xyz:n oikeuksia tai omaisuutta.
  • Palveluun liittyvien mahdollisten väärinkäytösten estämiseksi tai tutkimiseksi.
  • Palvelun käyttäjien tai yleisön henkilökohtaisen turvallisuuden suojelemiseksi.
  • Suojautuminen oikeudelliselta vastuulta

Tietoturva

Tietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että mikään Internetin välitysmenetelmä tai sähköinen tallennusmenetelmä ei ole 100%-turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta.

Palveluntarjoajat

Saatamme käyttää kolmannen osapuolen yrityksiä ja henkilöitä helpottamaan palvelujamme ("palveluntarjoajat"), tarjoamaan palvelua puolestamme, suorittamaan palveluun liittyviä palveluja tai auttamaan meitä palvelumme käytön analysoinnissa.

Näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy henkilötietoihisi vain näiden tehtävien suorittamiseksi puolestamme, eivätkä ne saa luovuttaa tai käyttää niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Analytiikka

Saatamme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia palvelumme käytön seurantaan ja analysointiin.

  • Google AnalyticsGoogle Analytics on Googlen tarjoama web-analyysipalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivuston liikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja palvelumme käytön seurantaan ja valvontaan. Näitä tietoja jaetaan muiden Googlen palveluiden kanssa. Google saattaa käyttää kerättyjä tietoja oman mainosverkostonsa mainosten kontekstualisointiin ja personointiin.Voit kieltäytyä antamasta palvelussa tapahtuvaa toimintaasi Google Analyticsin käyttöön asentamalla Google Analytics Opt-Out Browser Add-On -selainlisäosan. Lisäosa estää Google Analyticsin JavaScript (Ga.Js, Analytics.Js ja DC.Js) jakamasta Google Analyticsin kanssa tietoja vierailujen aktiivisuudesta.Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuoja- ja käyttöehtosivulla: Https://Policies.Google.Com/Privacy?Hl=En

Linkit muille sivustoille

Palvelumme saattaa sisältää linkkejä muille sivustoille, joita emme ylläpidä. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme vahvasti, että tarkistat jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytännön.

Meillä ei ole määräysvaltaa emmekä ota vastuuta minkään kolmannen osapuolen sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

Lasten yksityisyys

Palvelumme ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille ("lapset").

Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja keneltäkään alle 18-vuotiaalta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät, että lapsesi on antanut meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietää, että olemme keränneet henkilötietoja lapsilta ilman vanhempien suostumuksen tarkistamista, ryhdymme toimenpiteisiin kyseisten tietojen poistamiseksi palvelimistamme.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Saatamme päivittää tietosuojakäytäntöämme aika ajoin. Ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista julkaisemalla uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.

Ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse ja/tai näkyvästi palvelussamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme "voimaantulopäivän" tämän tietosuojakäytännön yläosassa.

Sinua kehotetaan tarkistamaan tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Tämän tietosuojakäytännön muutokset tulevat voimaan, kun ne julkaistaan tällä sivulla.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä:

  • Vierailemalla tällä sivulla sivuillamme: https://kombatguide.xyz/contact-us/

Vieritä ylös